Søgemaskine optimering

En flot hjemmeside er en super god indgang til din virksomhed, men den er intet værd, hvis kunderne ikke finder siden.

Langt de fleste Internetbrugere taster et par søgeord ind i Google eller en anden søgemaskine, når de leder efter noget på nettet. Herefter er tendensen, at brugeren vælger at kigge på de første sider af selve søgningen - og ligger ens hjemmside ikke deriblandt, går handlen/kontakten måske til en konkurrent.

Søgemaskineoptimering også kaldet SEO (Search Engine Optimization) er en metode til at få placeret ens hjemmeside øverst i søgningerne. Der er mange håndtag, man kan justere på, hvilket vi meget gerne hjælper dig med, så netop din hjemmeside bliver synlig på Internettet.

Har man en forretning eller en virksomhed, som primært lever af at betjene lokale kunder, er det vigtigt, at ens hjemmeside kommer frem på de første sider, når man søger på specialet efterfulgt af selve lokalområdet.

Her et lille eksempel:
En person skal finde en zoneterapeut i den by hvor vedkommende bor, og søger derfor på Internettet. De indtastede søgeord kunne være ”zoneterapi Rødekro”. Jo højere man ligger på listen af søgeresultater, desto større chance er det for at få en henvendelse fra kunden.

Lad os hjælpe dig med at blive mere synlig på Internettet. Desireweb arbejder sammen med Desireseo.dk omkring søgemaskineoptimering.

 

 
”Imponeret over jeres grundige SEO-arbejde”
 
- Mindtime
 Design  
 Synlighed 
 Referencer 
 Kontakt  
Vi hjælper dig naturligvis også gerne med design af logo, udarbejdelse af tekster og fotografering. HUSK en flot hjemmeside giver kunderne et godt førstehåndsindtryk af dit firma. En flot hjemmeside er en super god indgang til din virksomhed, men den er intet værd, hvis kunderne ikke finder siden. Lad os hjælpe dig med at blive mere synlig på nettet.
Mangler du en hjemmeside, og har vi fanget din interesse?
Kontakt os ved at udfylde vores kon-taktformular HER.
       
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Desireweb.dk • Bøgeparken 9, 6230 Rødekro • Tlf.: 21 22 60 41 • Mail