Nyeste referencer

Spejdergården Rødekro - opdatering

Hjemmeside lavet til Spejdergården. Fokus på hjemmesiden skulle være en udlejningskalender, hvor kunder kan se ledige datoer i hytten. Kunderne kan forespørge om leje direkte i forbindelse med kalenderen. 
 
Se hjemmeside her:
www.spejdergaarden.dk
Hjemmeside lavet til Den selvejende institution Spejdergården. Fokus på hjemmesiden skulle være en udlejningskalender, hvor kunder kan se ledige datoer i hytten. I samspil med dette skulle være en bookingformular, så kunderne kunne forespørge om leje direkte i forbindelse med kalenderen. 
 
Derudover forefindes på siden integrerede Facebook "like"-knapper samt en gæstebog.
 
Udover hjemmesidedesign er der også designet et nyt logo - ønsket var et mere moderne og udtryksfuldt skriftlogo. 
 
Se før/efter billeder nedenfor. 
 
Se hjemmeside her: www.spejdergaarden.dk
Spejdergården Rødekro - opdatering
 Design  
 Synlighed 
 Referencer 
 Kontakt  
Vi hjælper dig naturligvis også gerne med design af logo, udarbejdelse af tekster og fotografering. HUSK en flot hjemmeside giver kunderne et godt førstehåndsindtryk af dit firma. En flot hjemmeside er en super god indgang til din virksomhed, men den er intet værd, hvis kunderne ikke finder siden. Lad os hjælpe dig med at blive mere synlig på nettet.
Mangler du en hjemmeside, og har vi fanget din interesse?
Kontakt os ved at udfylde vores kon-taktformular HER.
       
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Desireweb.dk • Bøgeparken 9, 6230 Rødekro • Tlf.: 21 22 60 41 • Mail