Nyeste referencer

Referencer Nyeste referencer
Lone Randers - zoneteraput og hypnoterapeut
Opdatering af eksisterende hjemmeside for Lone Randers. Siden er lavet med fokus på en mørk rosa farvepalette, der skulle matche billeder. Derudover er der designet et skriftlogo hertil. 
 
Se siden her: 
Rødekro Udviklingsråd
Hjemmeside lavet til et kommunalt udvalg i Rødekro. Kunden ønskede nem adgang til Facebook samt kalender og derudover overskuelighed, så siden er brugervenlig for både unge og gamle. 
 
Se hjemmesiden her: 
CMP regnskab
Hjemmeside til CMP regnskab. Fokus er lagt på at lave en professionel hjemmeside, der er overskuelig og nem for kunden at finde informationer på. 
 
Se hjemmesiden her: 
Spejdergården Rødekro - opdatering
Hjemmeside lavet til Spejdergården. Fokus på hjemmesiden skulle være en udlejningskalender, hvor kunder kan se ledige datoer i hytten. Kunderne kan forespørge om leje direkte i forbindelse med kalenderen. 
 
Se hjemmeside her:
www.spejdergaarden.dk
Lock Hestemassage - opdatering
Opdatering af Lock Hestemassages hjemmeside. Ønsket fra kunden var en mere overskuelig og tilgengælig hjemmeside, hvor kunden nemt og hurtigt kunne finde oplysninger om de forskellige behandslingsformer, der tilbydes. 
 
Se hjemmesiden her:
www.lock-hestemassage.dk
Kim Borcher's Køreskole
Hjemmeside lavet til Kim Borcher's Køreskole. Hjemmesiden er en visitkortløsning, hvor kunderne skal kunne finde alt information om kørekort til hhv. bil og MC samt benytte kontaktformular for at tilmelde sig hold. 
 
Se hjemmesiden her:
www.kimborcher.dk
Aabenraa Limousine Service
Hjemmeside lavet til Aabenraa Limousine Service. Hensigten med hjemmesiden var at skabe en elegant og proffesionelt udseende hjemmeside, hvor kunden kan booke limousineservice direkte via hjemmesiden. 
 
Driv-huset
Driv-huset.dk er et kontofællesskab i Aabenraa. Hjemmesiden er lavet med fokus på det enkle og overskuelige, og planen er, at kunden selv kan opdatere, når der kommer nye virksomheder.
 
Se hjemmesiden her: 
Helene G - opdatering
Hjemmesiden indeholder webshop med flere underkategorier, og yderligere ses brugen sociale plug-ins fra både Facebook og Instagram. 
 
Se hjemmesiden her:
Sport og Fitness Rødekro - opdatering
Opdatering af Sport og Fitness Rødekro's hjemmeside. Formålet var at skabe en mere moderne hjemmeside med flere billeder og indtryk.


Folkehjem - opdatering
En opdatering af www.folkehjem.dk. Kunden ønskede en mere "romantisk" hjemmeside, der passede bedre ind i deres stil. Der er brugt lyse sandfarver og snirkler for at opnå denne effekt. 
 
Se hjemmesiden her: 
Frisporet
Frisporet.dk er en webshopopsætning. Hjemmesiden er et redesign af en eksisterende hjemmeside, og formålet er, at siden skal være let overskuelig, så der er fokus på selve shopmodulet. 
 
Se hjemmesiden her: 
Insidefirst
Insidefirst.dk er et redesign af en eksisterende hjemmeside. Til hjemmesiden er der yderligere designet logo. 
 
Se hjemmesiden her: 
Impulsklinikken
Inpulsklinikken.dk er redesign af eksisterende hjemmeside for at løfte designet til et mere moderne look.
 
Se hjemmesiden her:
Syddansk Gardinservice
Gardinservice.nu er en bredformat hjemmeside, designet med de nye slideshows og designstudio. Der er lagt vægt på hurtig information og få klik til endeligt resultat.

Se hjemmesiden her:
Intension
Intension.dk er designet med nyhedsblog der opdatere automatisk på forsiden og tilmelding til nyhedsbrev.

Se hjemmesiden her:
PM Ejendomme
PM-ejendomme.dk er redesign af eksisterende hjemmeside for at løfte designet til et moderne look. Siden er designet med katalog der viser private lejeboliger samt erhvervslejemål.

Se hjemmesiden her:
Vestjyllandsudstillingen
Vestjyllandsudstillingen.dk er redesign af eksisterende hjemmeside for at løfte designet til et moderne look. Siden er designet med nyhedsblog, tilmelding til nyhedsbrev samt gæstebog.
 
Se hjemmesiden her: 
www.vestjyllandsudstillingen.dk
LTH GROUP
Hjemmesiden til LTH GROUP er redesign af eksisterende hjemmeside for at løfte designet til et moderne look.
 
Se hjemmesiden her:
www.lth-group.dk
 
Tandlægerne Lise Westermann & Steen Larsen

Aabentand.dk er en bredformat hjemmeside, designet med de nye slideshows og designstudio.

Se hjemmesiden her:
www.aabentand.dk

Solholt Konsulenterne
Solholt-konsulenterne.dk er designet i et let og venligt layout, hvor der er lagt vægt på, at man hurtigt kan finde frem til det område, som man som læser har interesse for.

Farver og grafik afspejles i de sider der er under det enkelte forretningsområde.
Alsalsa
Alsalsa.dk er designet med henblik på, at du hurtigt skal kunne finde frem til den ønskede information.
 
Se hjemmesiden her:
Mindtime
Mindtime.dk er designet i et let og venligt layout, hvor der er lagt vægt på, at man hurtigt kan finde frem til det område, som man som læser har interesse for. Mindtime.dk har integreret shop, hvor man via betalingsmodul kan indkøbe varer og ydelser.


 
Copenhagen Innovation and Entrepreneurship center
Ciec.dk er designet med henblik på enkelthed og hurtig adgang til information. Forsiden er primært baseret på billedinformation med klik til underliggende tekst. Desireweb har designet logoet til denne hjemmeside.
Fysioterapi med fokus

Fysioterapimedfokus.dk er en bredformat hjemmeside, designet med de nye slideshows og designstudio.

Se hjemmesiden her:
www.fysioterapimedfokus.dk 

Paarup Kloakservice ApS
Paarupkloakservice.dk er designet med slideshow optimeret til almindelig webbrowser, IPad og lignende, ligesom modulet designstudie er anvendt.

Se hjemmesiden her:
Elektrikeren A/S
Elsyd.dk er en bredformat hjemmeside, designet med de nye slideshows og designstudio. Der er lagt vægt på hurtig information og få klik til endeligt resultat. 
 
Se hjemmesiden her:
Desireseo
Desireseo.com er designet med slideshow og anvender flash når siden tilgås via alm. webbrowswer. Tilgås siden fra f.eks. iPad vises slideshow i et format, der er kompatibelt med iPad, iPhone, Android og lignende.
 
Se hjemmesiden her:
Trailer Trade A/S
Trailertrade.dk er lavet i smalformat med slideshow. Designet er tilpasset designet for  www.lth-group.dk  idet Trailer Trade er et datterselskab i koncernen LTH Group A/S. Løsningen indeholder katalog til salg af transportmateriel.
 
 
Prioritering.dk v/Thomas Pihl
Prioritering.dk er designet i bredformat. Hjemmesiden anvender slideshow på både forside og undersider.
Siden er desuden designet med dropdown menuer fra topmenu.
Klinik Heilesen
Klinikheilesen.dk er designet i bredformat, hvor der lagt vægt på at overskrifter, menuer og billeder på de enkelte sider passer sammen.
Den ekstra topmenu sikrer hurtige genveje til online bestillinger, nyhedsblog etc.
 
Se hjemmesiden her:
Hvilehøj Ejendomme A/S - Erhverv
Hvilehøjejendomme.dk er designet i bredformat, med store flash billeder på forsiden. 
Der er lagt vægt på få klik til endeligt resultal, hvad enten man tilgår hjemmesiden fra forsiden eller klikker på menuerne.
  
Se hjemmesiden her:
Hvilehøj Ejendomme A/S
Boliglejemål.dk er designet, så de respektive lejemål fremstår bedst muligt. Der er lagt vægt på få klik til endeligt resultal, hvad enten man tilgår hjemmesiden fra forsiden eller klikker på menuerne.
 
Se hjemmesiden her:
Pialisbeth
Pialisbeth.dk er designet med udvidet design skabelon. Foruden selve hjemmesiden indeholder løsningen også en webshop.
Bachforeningen
Bachforeningen.dk er en hjemmeside designet i bredformat uden topmenu. Siden indeholder en række forskellige snippets. På siden kan man tilmelde sig nyhedsbrev og følge med i Blog indlæg. 
 
Se hjemmesiden her:
Salg af ejerbolig
Lorenzenfamily.dk er en hjemmeside der har til formål at sælge en privat bolig på nettet. Siden er søgeoptimeret med henblikt på at få fat i eventuelle kunder, der søger ny bolig i Sønderborg området.

 
Godt Grafisk
Hjemmesiden til Godt Grafisk er "bygget" med udvidet designmodul, hvilket gør at de forskellige sider på hjemmesiden kan have individuelle designs.
 
Se hjemmesiden her:
 Design  
 Synlighed 
 Referencer 
 Kontakt  
Vi hjælper dig naturligvis også gerne med design af logo, udarbejdelse af tekster og fotografering. HUSK en flot hjemmeside giver kunderne et godt førstehåndsindtryk af dit firma. En flot hjemmeside er en super god indgang til din virksomhed, men den er intet værd, hvis kunderne ikke finder siden. Lad os hjælpe dig med at blive mere synlig på nettet.
Mangler du en hjemmeside, og har vi fanget din interesse?
Kontakt os ved at udfylde vores kon-taktformular HER.
       
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Desireweb.dk • Bøgeparken 9, 6230 Rødekro • Tlf.: 21 22 60 41 • Mail