Om desireweb.dk

Hos desireweb.dk har vi specialiceret os i at levere hjemmesider af høj kvalitet til små priser.

Vores primære kundesegment er enkeltmands- eller mindre virksomher og foreninger i Danmark, der ønsker en ny hjemmeside eller redesign af en eksisterende løsning.

Vi leverer det færdige resultat, og overdrager løsningen til dig med brugeradgang og kodeord, hvorefter du selv kan opdatere hjemmesiden. Ønsker du ikke selv at opdatere hjemmesiden efterfølgende, klarer vi gerne dette for dig.

Som et ekstra speciale gør vi meget i at optimere din hjemmeside, så den bliver ekstra synlig på Internettet. Vi ved, at en god placering ved f.eks en Gogglesøgning sikrer, at kunderne nemt finder din virksomhed.

Vi hjælper dig naturligvis også gerne med design af logo, udarbejdelse af tekster og fotografering. HUSK en flot hjemmeside giver kunderne et godt førstehåndsindtryk af dit firma.

Vi glæder os til at bygge din fremtid på nettet.

 

 Design  
 Synlighed 
 Referencer 
 Kontakt  
Vi hjælper dig naturligvis også gerne med design af logo, udarbejdelse af tekster og fotografering. HUSK en flot hjemmeside giver kunderne et godt førstehåndsindtryk af dit firma. En flot hjemmeside er en super god indgang til din virksomhed, men den er intet værd, hvis kunderne ikke finder siden. Lad os hjælpe dig med at blive mere synlig på nettet.
Mangler du en hjemmeside, og har vi fanget din interesse?
Kontakt os ved at udfylde vores kon-taktformular HER.
       
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Desireweb.dk • Bøgeparken 9, 6230 Rødekro • Tlf.: 21 22 60 41 • Mail